ZOYA

Outside In

Niet alleen voeding heeft invloed op onze gezondheid, ook verzorgingsproducten, make-up en nagellak. En omdat met name nagellak vaak een grote hoeveelheid schadelijke en hormoonverstorende ingrediënten bevat, heeft Beyuna haar assortiment uitgebreid met de mens- en milieuvriendelijke nagelverzorgingsproducten van Zoya. Vrij van schadelijke chemicaliën ZOYA nagellak is Big10Free, wat inhoudt dat het vrij is van de schadelijke chemicaliën Formaldehyde, Formaldehyde-hars, Dibutylftalaat, Tolueen, TPHP, parabenen, Xyleen, Ethyl tosylamide, Kamfer en lood.

Je kunt dus volop genieten van de nieuwe kleuren uit de modewereld, zonder je gezondheid in de waagschaal te leggen. Ook daaraan herken je dus onze kijk op een gezonde leefstijl. Want gezondheid werkt volgens ons niet alleen van binnen naar buiten, maar ook van buiten naar binnen, oftewel: 'Outside in'. ZOYA nagellak is veganistisch en wordt niet op dieren getest.

ZOYA lippenstift bestaat uit een crème formule die je lippen goed gehydrateerd houden. De smaakloze lippenstift blijft 4-6 uur zitten zonder je lippen uit te drogen en hij is zeer goed gepigmenteerd. De lippenstift van ZOYA is dierproefvrij en vrij van lood en microbeats (kleine plasticdeeltjes).

MINTENZ


Mintenz is een cosmeticamerk met uitsluitend natuurlijke producten voor alle vrouwen die er graag mooi en verzorgd uit willen zien. En die daarvoor make-up en huidverzorgingsproducten willen gebruiken die goed zijn voor de huid.inmiddels meer dan 10.000 Nederlanders overgestapt op de plasticvrije producten van HappySoaps. Gaan wij samen met jou een plasticvrije cosmetica markt bereiken?

BEYUNA

 

Inside Out

Vanuit onze missie willen wij preventieve gezondheid een nieuwe dimensie geven. De voedingssupplementen van Beyuna geven het menselijk lichaam juist die extra voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond leven voor iedere consument. Alle lichaamscellen hebben volgens onze filosofie en ervaring stoffen nodig om optimaal te functioneren. Beyuna loopt voorop als het gaat om de samenstelling van gezonde producten. Net als gezonde voeding ondersteunen de Beyuna voedingssupplementen jouw gezonde, persoonlijke levensstijl van binnenuit: 'Inside Out'

De natuurlijke vitamines en mineralen van Beyuna worden gemaakt op basis van het Clean Label principe, zonder overbodige ingrediënten die het lichaam niet nodig heeft. Ga naar Beyuna supplementen assortiment

Beyuna producten

 

HAPPY SOAPS


Jouw plasticvrije badkamer begint bij HappySoaps Lokaal geproduceerd met liefde. De Shampoo Bars van HappySoaps komen gewoon uit Nederland, waar wij ze liefdevol met de hand produceren. Er zijn inmiddels meer dan 10.000 Nederlanders overgestapt op de plasticvrije producten van HappySoaps. Gaan wij samen met jou een plasticvrije cosmetica markt bereiken?